Boşanma Sonrası Velayet Davası Mahkemesi

Velayet Davaları 

Velayet davaları hâkimin vasi ataması yapması sayesinde çocuğun anneye veya babaya verilmesine yönelik aldığı kararlardır. Normal şartlarda yasal bir neden yoksa hiç kimse çocuğu anne ve babasından ayıramaz. Fakat ortada şartları değiştiren durumlar var ise çocuk belirli şartlar altında anne veya baba da kalmaktadır. Örneğin; çocuğun velayeti anneye verilmiş ise baba mahkemece belirlenen zamanlarda çocuğunu kısıtlı şekilde görebilir. Velayet hakkını kötüye kullanan ebeveyn şikâyet edilerek velayet hakkından mahrum edilebilir. Aile mahkemesinde açılan velayet davası velayetin kendisinde olmayıp eşine karşı açmış olduğu dava türü olarak bilinmektedir. Velayet davalarında avukat seçimi çok önemlidir. Çünkü velayeti almanızı ve davayı kazanmanızı sağlayacak kişidir.
Velayet Davaları
Velayet davaları

İstanbul Avukatı 

Günlük hayatımızda her geçen gün farklı sorunlarla karşılaşmaktayız. Bu sorunlar kimi zaman davalık süreçler oluşturabildiği gibi kimi zamanda sessiz kalmamızdan ötürü olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Özellikle eşler arası boşanmalar beraberinde görülen velayet davaları buna çok iyi örnek sayılır. İstanbul avukatı velayet davalarında etkin çözüm yollarını en iyi şekilde sağlayabilen adres sayılır. Çünkü bu konularda hem çocuk hem de çiftler yönünden doğru kararın alınması çok önemlidir. Anlaşmaya varılmadığı durumlarda çocuk kaçırma, çocuğunu görememe gibi zıtlaşan durumlar oluşmaktadır. Beraberinde de cinayete teşebbüse kadar ilerleyebilen sonuçlar görülür. Bu yüzden mahkeme nezdinde görülmesi gereken davalardan biri olup İstanbul avukatının tercih edilmesi önerilmektedir.
İstanbul Avukatı
İstanbul Avukatı

Vekalet Kimde Kalır?

İstanbul Avukatı bürosu sizin haklarını en iyi şekilde savunur. Çocuklarınızın hukuki olarak yanınızda kalması gerekiyorsa avukat ordusuyla davayı kazanmanız için her türlü hukuki desteği verir. Velayet davalarında bilmediğiniz haklarınızı size anlatır ve karşı tarafın haksızlığını ispatlayan bütün delilleri mahkemeye sunar. Siz bize güvenin.
Velayet davası olduğunda bizimle iletişime geçiniz veya büromuzu ziyaret ederek yüz yüze bilgi alabilirsiniz.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. bu görüntüler ülkemize yakışmıyor

    YanıtlaSil
  2. Çocuklar mağdur edilmemelidir. Gerekli tedbirler alınmalıdır

    YanıtlaSil